2009-07-04 16:14:07• hírek • Szatmar.ro

De Sousa elhagyja a CFR-t

A Kazimpasa hivatalos oldalán már képekkel dokumentálta a brazil érkezését.

Két és fél után elhagyja a Román Kupa-győztes Kolozsvári CFR csapatát Andrei de Sousa és a török Kazimpasa Sporban folytatja pályafutását. A brazil középső védő érkezését a törökök már képekkel dokumentálták, a CFR ezzel szemben nem számolt be a transzferről.

Andres Felipe de Sousa Galiassi 2007 januárjában, a klub történelmének első braziljaként érkezett Kolozsvárra, ahol az első két évben alapembernek számított, az utóbbi fél szezonban viszont többször is kimaradt a kezdőből. A török újonc Kazimpasa ugyanannyit fizet a védőért, amennyiért az annak idején a bolíviai Club Bolivartól érkezett: 500.000 eurót. Ellenmondó hírek érkeztek ugyanakkor de Sousa új szerződéséről: egyes sajtóforrások egy éves kölcsönszerződésről és három éves vásárlási opcióról szólnak, mások viszont három éves szerződésről számolnak be.

 

A 28 esztendős brazil pótlását, a román média szerint, a CFR Marius Constantin (Rapid), Octavian Abrudan (Brassó), Andrei Muresan (Beszterce) és Andre Coelho (Porto) közül választva oldhatja meg.

Szintén a kolozsváriakkal kapcsolatos hír, hogy a korábban kész tényként kezelt Manu leigazolása úgy tűnik kútba esett és a szélső marad a portugál Maritimo csapatában.



De Souza már új csapata honlapján pózolt. http://www.kasimpasaspor.org


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: